LU Starpnozaru izglītības inovāciju centrs kā Scientix nacionālais kontakta punkts Latvijā dalāmies ar dažādiem interesantiem jaunumiem:

  1.  Iznākusi pirmā Scientix TV 2023. gada sērija. Noskatīties iespējams šeit:  Tēma: integrēta STEM mācīšana. Sērijā ir parādīts eksperiments, ko viegli var veikt kopā ar skolēniem, lai ilustrētu krāsu spektra zinātnisko pamatojumu.
  2. Scientix piedāvā reģistrēties “Scientix MOOC- Exploring Nature-Based Solutions in Your Classroom Rerun” kursiem.  Apzinoties vides problēmas un to ietekmi uz sabiedrību un mūsu ikdienas dzīvi, ja vēlaties uzzināt, kā jūsu klase var ietekmēt cīņu par ilgtspējīgāku nākotni un, kas ir uz dabu balstīti risinājumi, noteikti reģistrējieties! Kursu sākums ir 13. februārī. Sīkāka informācija un reģistrācijas iespējas šeit.
  3. Scientix piedāvā iespēju uzzināt, kā veikt lieliskus un ekonomiskus eksperimentus, izmantojot vietēji pieejamus materiālus. Ir iespēja reģistrēties vebināram “Experiments- World Tour! More science from road”. Uzstāsies Scientix vēstnieks Michael Gregory. Vebinārs norisināsies trešdien, 15. februārī. Sīkāka informācija un reģistrēšanās iespējas šeit
 

Dalīties