Latvijas Universitātes Starpnozaru izglītības inovāciju centrs (LU SIIC) 2023. gada martā uzsāks realizēt profesionālās kompetences pilnveides mācību programmu par vērtēšanas sistēmu un praksi pilnveidotā mācību satura un pieejas īstenošanā Valsts izglītības satura centra ESF projekta Nr. 8.3.1.1./16/I/002 'Kompetenču pieeja mācību saturā', Skola2030 ietvaros. Programmas apjoms - 36 stundas.

Mērķauditorija - vispārizglītojošo skolu direktoru vietnieki (primāri direktoru vietnieki izglītības jomā) un metodiķi. Programma tiks īstenota laika posmā no 2023. gada marta līdz 2023. gada oktobrim (ieskaitot). Grupas tiks komplektētas pēc ģeogrāfiskā principa, norises datumi un laiki tiks saskaņoti, komplektējot grupas.

Dalībniekiem būs iespēja pilnveidot savu izpratni par vērtēšanu kā pierādījumu iegūšanu par sasniegto rezultātu, lai atbalstītu skolēnu mācīšanos un sniegtu skolotājam noderīgu informāciju tālākā mācību procesa plānošanā. Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar labo praksi pārbaudes darbu veidošanā un analīzē; nodarbību laikā būs iespēja praktizēties, dot un saņemt atgriezenisko saiti kolēģiem un reflektēt par paveikto. Diskutēsim par izaicinājumiem, lai skolā iedzīvinātu vienotas prasības vērtēšanai, pilnveidojot iekšējos noteikumus par skolēnu sasniegumu vērtēšanas kārtību.

Programmas ietvaros notiks tiešsaistes nodarbības, divu dienu klātienes nodarbības ar praktisku mācību procesa modelēšanu, savas pieredzes un darbības izvērtēšanu, ko papildinās patstāvīgo darbu veikšana.

Pieteikšanās kursiem līdz 5. martam (ieskaitot). Pieteikumus izvērtēsim un atbildi sniegsim tiklīdz būs nokomplektētas grupas.

Pieteikuma anketā lūgums norādīt savu mobilā telefona numuru (neizmantot +371),  tas būs Jūsu identitātes numurs, kā arī, lai kursu ietvaros pēc nepieciešamības ar Jums varētu sazināties. Lūgums, aizpildot pieteikuma formu, norādīt korektus personas datus (vārds, uzvārds, mobilā telefona numurs un e-pasts)! Pamatojoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, lūgums, pēc iespējas, neizmantot inbox.lv e-pastu, jo ir iespēja saņemt nepilnvērtīgu informāciju.

LŪDZAM SEKOT LĪDZI INFORMĀCIJAI SAVĀ E-PASTĀ PAR KURSU NORISES LAIKIEM, DATUMIEM UN CITĀM AKTUALITĀTĒM KURSU IETVAROS!

Kursi ir bezmaksas, sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru. 

Pēc sekmīgas kursu programmas apguves dalībnieki saņems Valsts izglītības satura centra apliecību.

Papildus informācijai par kursiem:
Dace Rūtiņa - profesionālās pilnveides kursu koordinatore

  • E-pasts: dace.rutina@lu.lv
  • Telefons: 29 145 697

Dalīties