Turpinās pilnveidotā mācību satura un pieejas ieviešana praksē, programma paredzēta pedagogiem, kuri uzsāk tās īstenošanu 4. klasē vai turpina to darīt 5. un 6. klasē sociālajā un pilsoniskajā jomā.

Pedagogiem būs iespēja pilnveidot savas prasmes mācību satura plānošanā gan konkrētā mācību jomā, gan starpdisciplināri, saskatot pedagogu sadarbības iespējas jaunā mācību satura un kompetenču pieejas īstenošanai. Pedagogi pilnveidos prasmes atbilstīgu mācību materiālu izvēlē  mācību priekšmeta ,,Sociālās zinības un vēsture’’ ieviešanas procesā. Nodarbībās pedagogi tiks rosināti domāt par uzdevumiem skolēna izpratnes un prasmju pilnveidei, pilnveidos dažāda tipa vēstures avotu analīzes stratēģijas, tiks dota iespēja analizēt piedāvāto uzdevumu piemērus, sarunāties, kā novērtēt skolēna sniegumu, izmantojot vērtēšanu un atgriezenisko saiti, kā iespēju skolēnam mācīties.

Programmas ietvaros notiks tiešsaistes un klātienes nodarbības, kā arī patstāvīgo darbu veikšana starp nodarbībām e-vidē.

Pieteikšanās noslēgusies 21.05.2023.

Nodarbības paredzētas klātienē (Rīgā) un tiešsaistes Zoom platformā.

  • 1. un 2. nodarbība paredzēta klātienē (Rīgā) – 17. augustā un 18. augustā no plkst. 10.00 līdz 15.30.
  • 3. nodarbība (ZOOM) - 28. septembrī  no plkst. 13.00 līdz 16.30.
  • 4. nodarbība (ZOOM) – 11. oktobrī  no plkst. 13.00 līdz 16.30.

Pieteikuma anketā lūgums norādīt savu mobilā telefona numuru (neizmantot +371), tas būs Jūsu identitātes numurs, kā arī, lai nepieciešamības gadījumā varētu ar Jums sazināties.

Lūgums, aizpildot pieteikuma formu, norādīt korektus personas datus (vārds, uzvārds, mobilā telefona numurs un e-pasts)! Pamatojoties uz iepriekšējo gadu pieredzi, lūgums pēc iespējas neizmantot inbox.lv e-pastu, jo ir iespēja saņemt nepilnvērtīgu informāciju.

Programma ir bezmaksas, sadarbībā ar Valsts izglītības satura centru. 

LŪDZAM SEKOT LĪDZI INFORMĀCIJAI SAVĀ E-PASTĀ PAR NORISES LAIKIEM, DATUMIEM UN CITĀM AKTUALITĀTĒM PROGRAMMAS IETVAROS!

Pēc sekmīgas programmas apguves dalībnieki saņems Valsts izglītības satura centra apliecību.

Papildus informācijai par profesionālās pilnveides programmu:
Dace Rūtiņa - profesionālās pilnveides kursu koordinatore
•    E-pasts: dace.rutina@lu.lv
•    Telefons: 29 145 697

Dalīties